HOME  CARDURI  GRAFICA  PRODUCTIE  PORTOFOLIU  CERERE DE OFERTA  CONTACT 
CARDURI

CREATIE GRAFICA

PRODUCTIE PUBLICITARAServicii complete

PlastiCard furnizeaza servicii complexe incepand de la concept si design, pana la implementare si suport post vanzare. Activitatea noastra combina aceasta gama de servicii cu productia de carduri oferind in acest fel solutii eficiente care pot satisface toate cerintele clientilor nostri.
PlastiCard produce, in general, carduri realizate din PVC, insa se pot produce carduri si din alte materiale, in functie de solicitari, cum ar fi: PET, materiale compozite, etc.
In ceea ce priveste designul cardurilor, acesta poate fi adus de catre client sau poate fi realizat "in house" de catre graficienii proprii.

De asemenea firma noastra pune la dispozitie o intreaga gama de servicii care sa permita materializarea cerintelor clientului intr-un mod cat mai eficient:


• Serviciul livrare-rapida
• Serviciul personalizare carduri ( diferite tehnologii si preturi sunt disponibile pentru a oferi programului dumneavoastra cu carduri un impact definitoriu si rezultatele scontate - tiparire termica, embosare, codare magnetica)
•Serviciul 'De la A la Z' - un serviciu care porneste de la identificarea nevoilor dumneavoastra si cuprinde toate etapele necesare finalizarii proiectului: design, tiparire, personalizare, livrare la consumatorul intermediar sau final cu posibilitatea preluarii managementului distributiei catre utilizatorii intermediari si intocmirea de rapoarte cu o anumita frecventa
• Servicii de
design - putem crea sau putem primi, modifica si pregati designul dumneavoastra digital; Designul poate fi trimis prin e-mail sau pe suport electronic
Ce va oferim?
Cardul de plastic reprezinta o unealta convenabila si esentiala ce promoveaza identitatea de produs, intareste loialitatea fata de marca si va poate crea o legatura stransa cu clientii dumneavoastra.

PlastiCard utilizeaza cele mai moderne tehnologii pentru a va furniza o gama larga de carduri din plastic si servicii conexe.
 © Plasticard Advertising 2024Protectia datelor personale - Declaratie cookie